Műköröm csiszológépek

A műkörmös szakma egyik legfontosabb gépei közé sorolhatjuk a csiszológépeket. Formájuk, méretük, színük, a befogószár és csiszológyűrűk méretében; teljesítményben különböznek leginkább egymástól.

Az adapteres csiszológépekhez nem tartozik gépház, így egyszerű kivitele,valamint kis mérete miatt mind a műkörmösök, mind pedig az otthoni felhasználók nagy kedvvel használják.

A profi csiszológépek nagy teljesítményük miatt hálózatról működnek. Az egyes modellek teljesítményét a fordulatok határozzák meg, s így azok a készülék gyorsaságára is utalnak. Bár nagy számban vásárolnak otthoni felhasználásra is profi készüléket és meg is vannak elégedve velük, az ár értéke alapján, valamint a funkciók kihasználatlansága miatt elmondható, hogy otthoni használatra egyszerűbb kivitele, valamint ára miatt akár a legegyszerűbb csiszológép is tökéletesen alkalmas.

 

Crystal Nails csiszológépek

 

XTREME DRILL 4 - Műköröm csiszológép

Megújult, letisztult dizájn! Fogászati minőség! Fogászati műszergyártó által gyártott prémium minőségű eszköz, 30.000-es fordulatszámmal. Hosszú élettartam – strapabíró alkatrészek, precíz összeszerelés és a por bejutását akadályozó kiképzés.


 

Prof Drill műköröm csiszológép

Gyorstokmányos műköröm csiszológép fémházas fejjel, digitális fordulatszám fokozat kijelzővel, oda-vissza 3.000-20.000 fordulatszámmal, lábpedál-kapcsolóval.

 

 

BrillBird csiszológépek

 

BRILL DRILL HIGH-TECH CSISZOLÓGÉP

Japán mikromotorral, a szokásos 2 csapágy helyett 4 csapággyal, óramű pontosságú kidolgozottsággal.


 

PORTABLE CSISZOLÓGÉP

A PORTABLE füstmetál színű csiszológép már első látásra a kedvencünkké válik; sokan szeretik a kézreálló, masszív, de mégsem nehéz, csinos kis kompakt gépeket, amiknek kis helyigénye van, mégis minden szükséges funkcióval rendelkeznek.

 

Szilágyi Pedikűr csiszológépek

 

Proxxon csiszológép, hosszú

Proxxon csiszológép, hosszú : 20cm hosszú, 12V-s, max. 40W-s, 20000ford./min. fordulatszámú csiszológép, 1 - 3,2mm átmérőig cserélhető tokmánybelsőkkel.


 

Szilágyi csiszológép rózsaszín

15cm hosszú, 12V-s, max. 40W-s, 20000ford./min. fordulatszámú csiszológép.


Keresés

Hírlevél

Partnerünk ajánlata

Ajánlatunk

Havi akciók

Tanfolyamok

Termék katalógusok