Ecsetek

 

A két alapvetés az állati- és a műszőr. Az állati szőr képes folyadékot (likvidet) tárolni, és jobban ellenáll az erősebb vegyi hatásoknak, ezért porcelán ecsetek csak ebből készülnek.

Egyszerűbb eset a műanyag szálakból készült zselés műszőrecset. Itt főként a szélesség és a keménység alapján válogathatunk. Általánosságban építéshez (sűrűbb anyagokhoz) a szélesebb, keményebb; díszítéshez (lágyabb anyagokhoz) a keskenyebb, puhább méretek a megfelelőek.

A műkörmös fő munkaeszköze az ecset, így nem csak az fontos, hogy az adott technikához a legjobb ecsetet válasszuk; de az is meghatározza mindennapi munkánk komfortérzetét és vendégeink rólunk alkotott képét, hogy milyen külső megjelenésű ecsettel dolgozunk.

 

 

Crystal Nails ecsetek

 

Phantom Ecset

Természetes szőrű zselés díszítő ecset, ennél fogva nemcsak zselés festésre, hanem akár akril, aquarell festésre is alkalmas.


 

OmbrePRO ecset

Szintetikus, ritkított szőrű, zselés díszítő ékszerecset, tökéletes színátmenet készítéséhez.


 

 

Art Design díszítő ecset

 

Nagyon rövid, tűhegyes, természetes szőrű ecset. Akrilfestéshez kiváló.


 

 

BrillBird ecsetek

 

BB Ombre ecset

Szintetikus szőrű ecset, kifejezetten ombre technikához. Színelmosást könnyítő feje felgyorsítja a munkát és látványos, egyenletes színátmenetet képez.


 

Smile Line - Természetes szőrű zselés ecset

A tökéletesen éles mosolyvonalért! Vastagon, ívesen végződő, természetes szőrből készült ecset, a tökéletes mosolyvonal kialakításához zselés építésnél.


 

Acryl porcelán építő ecset

A profik porcelán építő ecsete. Magas minőségű állati szőrből készült ecsetek.


 

 

Moyra ecsetek

 

MOYRA KÖRÖMDÍSZÍTŐ SZIVACS ECSET

Használható színátmenetek kialakításához, ombre körmök készítéséhez.


 

MOYRA LILA PORCELÁN ÉKSZERECSET, Kolinsky #6

Moyra lila porcelán ékszerecset.


 

NORKA NAIL ART BRUSH No.2

Szalay Andrea Norka szakmai felügyelete mellett kifejlesztett, Kolinsky szőrrel készült díszítő ecset akril és akvarell festéshez, amelyet a még könnyebb felhasználhatóság érdekében tovább tökéletesítettünk.

 

Még több műköröm ecset webáruházunkban!

 

 


Keresés

Hírlevél

Partnerünk ajánlata

Ajánlatunk

Havi akciók

Tanfolyamok

Termék katalógusok