A műkörmös reszelő merevségét az ún. belső mag határozza meg. Ez a középen futó műanyag lap a legtöbb körömreszelő-típusban azonos vastagságú, a nagyon profi reszelőkben egy mérettel vastagabb. A belső mag felületén egy szivacsréteg biztosítja a megfelelő nyomás-eloszlást; ezt csak akkor szokták nagyon vastagra készíteni, ha egyszerre nagyobb felületen, kisebb nyomással szeretnénk dolgozni (pl. polírozóknál).

A körömreszelő lelke a csiszolópapír. A gyártása egy összetett folyamat, ennek során dől el a reszelőnk minősége: először csiszolóport készítenek (ásványi anyagokat 2000 Celsius fokon összeolvasztanak, majd összezúzzák és különböző szitákon a megfelelő szemcseméretekre osztályozzák). Egy préselt műszaki papírrétegre hőre kötő ragasztót kennek, erre rászórják a csiszolóport, majd magas hőn rásütik azt. Végül egy gyantaréteggel lezárják.

 

Crystal Nails reszelők

 

Crystal Nails Karácsonyi reszelő 2017

Lepd meg vendéged az új 150/180-as szemcsézetű Merry Crystal Nails reszelővel Karácsonyra.


 

Xtreme reszelő 150/150 (kék)

A legújabb szemcse–adhéziós eljárásnak köszönhetően minden eddiginél tartósabb zebra reszelők. Első használat előtt az új reszelők éleit ne felejtsd el kicsit letompítani egy elhasznált másik reszelőn.

Formára reszeléshez, tip összereszeléshez.


Kombinált reszelő 180/180 (piros mag)

Egyik felén csiszoló vászonnal, másik felén homokolt porcelán finomítóval - 180/ 180 (piros mag) forma reszeléshez és finomításhoz.

 

 

BrillBird reszelők

 

Brill File 100/180, kombinált reszelő

A 4 féle érdességű BrillBird íves-egyenes zebra reszelőn látható BRILL jelzés nem véletlen: ezeknek a reszelőknek a speciális szemcséi úgy hasítják az alapanyagot, mintha apró briliáns drágakövek lennének.


 

Lila csodafény polír

A már jól ismert Csodafény polír kompaktabb változata, mely vékonyabb, de ugyanolyan tartós.

 

 

Moyra körömreszelők

 

F17 VASTAG BANÁN RESZELŐ 80/150

Vastag banán reszelő, 80/150-es.


 

F37 PROFI SAROKRESZELŐ talp alakú

Profi sarokreszelő, talp alakú.

 

További műkörmös eszközök webáruházunkban!

 

A két alapvetés az állati- és a műszőr. Az állati szőr képes folyadékot (likvidet) tárolni, és jobban ellenáll az erősebb vegyi hatásoknak, ezért porcelán ecsetek csak ebből készülnek.

Egyszerűbb eset a műanyag szálakból készült zselés műszőrecset. Itt főként a szélesség és a keménység alapján válogathatunk. Általánosságban építéshez (sűrűbb anyagokhoz) a szélesebb, keményebb; díszítéshez (lágyabb anyagokhoz) a keskenyebb, puhább méretek a megfelelőek.

A műkörmös fő munkaeszköze az ecset, így nem csak az fontos, hogy az adott technikához a legjobb ecsetet válasszuk; de az is meghatározza mindennapi munkánk komfortérzetét és vendégeink rólunk alkotott képét, hogy milyen külső megjelenésű ecsettel dolgozunk.

 

 

Crystal Nails ecsetek

 

Phantom Ecset

Természetes szőrű zselés díszítő ecset, ennél fogva nemcsak zselés festésre, hanem akár akril, aquarell festésre is alkalmas.


 

OmbrePRO ecset

Szintetikus, ritkított szőrű, zselés díszítő ékszerecset, tökéletes színátmenet készítéséhez.


 

 

Art Design díszítő ecset

 

Nagyon rövid, tűhegyes, természetes szőrű ecset. Akrilfestéshez kiváló.


 

 

BrillBird ecsetek

 

BB Ombre ecset

Szintetikus szőrű ecset, kifejezetten ombre technikához. Színelmosást könnyítő feje felgyorsítja a munkát és látványos, egyenletes színátmenetet képez.


 

Smile Line - Természetes szőrű zselés ecset

A tökéletesen éles mosolyvonalért! Vastagon, ívesen végződő, természetes szőrből készült ecset, a tökéletes mosolyvonal kialakításához zselés építésnél.


 

Acryl porcelán építő ecset

A profik porcelán építő ecsete. Magas minőségű állati szőrből készült ecsetek.


 

 

Moyra ecsetek

 

MOYRA KÖRÖMDÍSZÍTŐ SZIVACS ECSET

Használható színátmenetek kialakításához, ombre körmök készítéséhez.


 

MOYRA LILA PORCELÁN ÉKSZERECSET, Kolinsky #6

Moyra lila porcelán ékszerecset.


 

NORKA NAIL ART BRUSH No.2

Szalay Andrea Norka szakmai felügyelete mellett kifejlesztett, Kolinsky szőrrel készült díszítő ecset akril és akvarell festéshez, amelyet a még könnyebb felhasználhatóság érdekében tovább tökéletesítettünk.

 

Még több műköröm ecset webáruházunkban!

 

 


Keresés

Hírlevél

Partnerünk ajánlata

Ajánlatunk

Havi akciók

Tanfolyamok

Termék katalógusok